Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κιμονο: Η ταση που εγινε λατρεια!


Ποια αγαπαει τα κιμονο; Ειμαι σιγουρη οτι η απαντηση θα ειναι : Οοοοολες! Ριξε μια ματια τι σου προτεινω αλλα και που μπορεις να βρεις τα πιο ξεχωριστα κιμονο ever!
Η εποχή μπορεί να άλλαξε, αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται. Κάποιες βραδιές όμως, που φυσάει λίγο παραπάνω, καλό είναι να έχεις ένα πανωφόρι μαζί σου. Σε άλλη περίπτωση θα σκεφτόσουν να φορέσεις μία ζακέτα ή ένα τζιν jacket, αλλά αφού τα κιμονό έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, γιατί να μη διαλέξεις ένα χρωματιστό ή ένα σε ουδέτερη απόχρωση για να αναδείξεις τα outfits σου; Φυσικά, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι τόσο μοντέρνο και chic, που φοριέται και στα πρωινά σου looks δίνοντας extra πόντους στιλ στις εμφανίσεις σου.
Το κομμάτι που φορέσαμε πολύ και στα καλοκαιρινά μας σύνολα, είναι ιδανικό για το φθινόπωρο και θα το βρεις σε πολλά διαφορετικά χρώματα, μήκη, και γραμμές. Μπορείς να το συνδυάσεις με τις τζιν φούστες ή τα σορτς σου και μονόχρωμα t-shirts ή με τα bodycon φορέματά σου, τα cropped παντελόνια σου και τις ζιπ κιλότ σου.
Διάλεξε το κιμονό που ταιριάζει στο στιλ σου και δημιούργησε τις πιο hot εμφανίσεις πρωί και βράδυ.

 
Αxel 68,90 ευρω


 
 
Bershka 19,90 ευρω

 
Celestino 12,99  ευρω

 
Ζara 49,95 ευρω


 
Η&Μ 39,99 ευρω


 Lynne 59,90 ευρω

 
Stradivarius  29,95 ευρω

Keep in touch girls and be stylish!

Love, Hugs, Kisses, Peace
F.
XoXo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου