Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Welcome Fall




Κορίτσια μου Im back!
 Ηρθε Φθινόπωρο ξανα... Μετα τις διακοπες με τα σουπερ μαγιο και τα κιμονο που κατεκλυσαν τις παραλιες και οχι μονο.. Σειρα εχει η νεα ταση της σεζον. Καλε ναι Φθινοπωριασε, οχι μην κατσουφιαζεις και ελα να δουμε μαζι την νεα ταση που θα φορεθει και πανω απο ολα θα αρεσει.
Ετοιμη;



 Boho Style

Για δεύτερη συνεχή σεζόν επικρατεί το στιλ της δεκαετίας του '70 . Μόνο που αυτή τη φορά η μόδα αντλεί στοιχεία από πιο λαϊκές τάσεις από το γκλαμ - ροκ. Οι Burberry, Valentino και Lanvin επικεντρώνονται στα πριντ και τα κρόσια με μία συνολική υπερφορτωμένη υφή.
Οίκοι όπως η Chloe βρίσκονται στο στοιχείο τους για μια ακόμη φορά, με βάση τα hit φορέματα της ανοιξιάτικης συλλογής τους τα οποία ντύνουν με λεπτομέρειες καστόρι και πλεκτά κομμάτια, δημιουργώντας φορέματα πόντσο με κρόσια.
 


Το ζιβάγκο

Συνδυάζεται με τα πάντα κορίτσια, από κοστούμια αντρικού χαρακτήρα μέχρι εντυπωσιακά μίνι φορέματα. Η ενδυματολογική πρόκληση της νέας σεζόν είναι οι ανεξάντλητες προτάσεις ζιβάγκο από τους DKNY, Hermes και Sonia Rykiel.




Full στα κοσμήματα

Η νέα σεζόν επιστρέφει με αστραφτερά κοσμήματα. Ακόμη και με ενα απλο μπλουζάκι μονόχρωμο που εχεις στην ντουλάπα σου αμέσως γίνεται ενδιαφέρον βάζοντας ενα σουπερ statment κόσμημα της επιλογης σου! Βάλε φαντάσια και το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!





και.. last but not least

Fluffy give me fluffy

Η νέα σεζόν δοξάζει τα γιλέκα από μαλακό μαλλί προβάτου. Τα έντονα χρώματα στα χνουδωτά σακάκια μετατρέπουν τα μοντέλα σε «πανέμορφα» τέρατα και ίσως να αρχίσετε να σκέφτεσαι ότι ένα ζεστό, χνουδάτο παλτό είναι η πρώτη ουσιαστική αγορά που πρέπει να κάνεις για το ερχόμενο φθινόπωρο- χειμώνα. Είναι όμορφα, ζεστά αλλα και μεσα στην τάση!





Λοιπον; Εσυ θα εισαι απ'έξω;






 Love,Hugs,Kisses,Peace
Φωτεινη.
XoXo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου